Εγκαταστάσεις του Rea Resort Hotel στα Χανιά

Απλωμένοι σε 19 στρέμματα γης, οι εξωτερικοί χώροι του Rea Resort Hotel προσφέρουν ένα πραγματικό καταφύγιο σε όσους θέλουν να αποδράσουν από τις πιέσεις της καθημερινότητας. Φοινικόδεντρα, ελιές, μπουγκανβίλλιες, θάμνοι από ιβίσκους λαντάνα και μπλε γιασεμί καθώς και το απέραντο καταπράσινο γκαζόν θα γαληνέψει τις αισθήσεις σας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κολυμβητική πισίνα και γήπεδα για ποδόσφαιρο, μινι γκολφ, βόλλεϋ και μπάσκετ που θα  σας κρατήσουν σε φόρμα.

Για τα παιδιά διαθέτουμε παιδική πισίνα, κούνιες, αναρρηχητικές κατασκευές, ειδικούς χώρους δραστηριοτήτων και αύθωνους χώρους για να τρέχουν, να χοροπηδούν και να παιζουν με ασφάλεια, δημιουργώντας ευχάριστες οικογενειακές αναμνήσεις.

Σας καλούμε να γνωρίσετε τα ζώα μας. Το άλογο, το πόνυ, οι κατσίκες (στην Κρήτη τις λέμε αίγες), τα αρνιά και οι κότες είναι προσβάσιμα και ελεγχόμενα για να μπορείτε να τα επισκεφτείτε αλλά δεν σας επισκέπτονται εκέινα.

Το μποστάνι της Ρέας: Στο βιολογικό μποστάνι της Ρέας καλλιεργούμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων της κρητικής γης. Ανάλογα με την εποχή που μας επισκέπτεσθε, θα βρείτε ντομάτες, αγγούρια, ραπανάκια, διάφορες ποικιλίες μαρουλιών, μελιντζάνες, κολοκυθάκια, ρόκα, διάφορες πιπεριές, γλυστρίδα (αντράκλα) κ.ά.

Υπάρχει επίσης διασκευαμένος χώρος για αντικριστό κρητικό οφτό καθώς και ξυλόφουρνος..

Για όσους προτιμούν τις εντός του ξενοδοχείου απασχολήσεις, προφέρουμε τράπουλες, τάβλι, μικρή βιβλιοθήκη και πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να προκαλέσετε τον πρωταθλητή μας Γιώργο Γάσπαρη σε έναν αγώνα σκάκι.

Περισσότερα για το Ξενοδοχείο Ρέα